2814009812 6947626667 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 13, Ηράκλειο Κρήτης

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ | 24ωρη Εξυπηρέτηση – Αποφράξεις – Καθαρισμός - Συντηρήσεις Ηράκλειο Κρήτης


Γενικότερα όπως όλοι γνωρίζετε ότι οι αποφράξεις είναι μία υπερ - απαραίτητη διαδικασία για την ομαλή λέιτουργία των κτιριακών λυμάτων αλλά και των όμβρυων υδάτων ενός κτιρίου. Ένα καθαρό και λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα συμβάλει στην υγεία το καθαρό περιβάλλον αλλά και στην σωστή διατήρηση των κτιρίων. Έτσι αποτρέπονται διάφορες λοιμώξεις, τρωκτικά ή ακόμα και υγρασία που θα μπορούσε να φέρει μία πιθανώς βουλωμένη αποχέτευση ή ακόμα και βουλωμένοι σωλήνες οι δεξαμενές. 

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, διαθέτοντας εξαιρετικά ειδικευμένο προσωπικό αλλά και αποφρακτικά μηχανήματα και τεχνολογικά μέσα τελευταίας γενιάς είναι σε θέση να φέρει κάθε απόφραξη που θα της ζητηθεί σε πέρας με εγγυημένα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πέρα από τον καθαρισμό έχουμε την δυνατότητα να καθαρίσουμε αλλά και να συντηρήσουμε τις αποχετεύσεις ή ακόμα και να προβούμε σε άντληση υδάτων από όποιο μέρος μας ζητηθεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕ ΜΑΣ

Για την πιο μικρή ή μεγάλη απόφραξη, καθαρισμό ή συντήρηση χρειάζεστε και η ομάδα μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

 
 
 
 
 
 
 
   
   
 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ | 24ωρη Εξυπηρέτηση – Αποφράξεις – Καθαρισμός - Συντηρήσεις Ηράκλειο ΚρήτηςΗ εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας μια μεγάλη γκάμα αποφρακτικών υπηρεσιών. Πιο αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

 

 
  Ξεβούλωμα Νεροχύτη
  Αποφράξεις Δεξαμενών
  Αποφράξεις Ντεπόζιτα
  Αποφράξεις Σωληνώσεων
  Έλεγχος με κάμερα
  Άντληση Υδάτων
 
  Αποφράξεις Φρεατίων
  Καθαρισμός Δεξαμενής
  Καθαρισμός Αποχέτευσης
  Καθαρισμός Πηγαδιών
  Άντληση Λυμάτων
  Έλεγχος Δικτύων Με Κάμερα
 
   
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

για να ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις υπηρεσίες μας ή για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη απόφραξης καθημερινά και όλο το 24ωρο.