2814009812 6947626667 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 13, Ηράκλειο Κρήτης
 
 
 
 
 
 
   
   
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
24ωρη Εξυπηρέτηση – Αποφράξεις – Καθαρισμός - Συντηρήσεις Ηράκλειο Κρήτης
 
   

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, με υπεύθυνο τον κύριο Κουκούλη Γεώργιο, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες απόφραξης στο Ηράκλειο της Κρήτης και τις γύρω περιοχές όπως τα Μάλια, την Χερσόνησο, το Λασίθι ενώ εξυπηρετεί μέχρι και το Ρέθυμνο. 

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας, έως σήμερα, καθημερινά 24ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντάς σας μια πληθώρα υπηρεσιών αποφράξεων και ξεβουλώματος. Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε αυτές τις ποιοτικές υπηρεσίες διότι έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και εργαλειών που σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 
   
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ
 
 
 
 
 
 
 

  

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η Ηρόδοτος Αποφρακτική παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης φρεατίων και όχι μόνο σε πολύ οικονομικές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6947626667

6947626667

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ακόμα και για έκτακτες ανάγκες απόφραξης. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τις γύρω περιοχές 24 ώρες καθημερινά αλλά και σε αργίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δείτε υλικό από δουλειές μας

Δείτε υλικό από δουλειές μας

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης σε καταστάσεις έκτακτες και μη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ