2814009812 6947626667 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 13, Ηράκλειο Κρήτης

 

 

 

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ -ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
24ωρη Εξυπηρέτηση – Αποφράξεις – Καθαρισμός - Συντηρήσεις Ηράκλειο ΚρήτηςΗ εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, με υπεύθυνο τον κύριο Κουκούλη Γεώργιο, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες απόφραξης στο Ηράκλειο της Κρήτης και τις γύρω περιοχές όπως τα Μάλια, την Χερσόνησο, το Λασίθι ενώ εξυπηρετεί μέχρι και το Ρέθυμνο. 

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας, έως σήμερα, καθημερινά 24ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντάς σας μια πληθώρα υπηρεσιών αποφράξεων και ξεβουλώματος. Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε αυτές τις ποιοτικές υπηρεσίες διότι έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και εργαλειών που σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις μικρού ή μεγάλου μεγέθους με στόχο να εξυπηρετεί τους πελάτες της αποτελεσματικά άμεσα και σε πολύ οικονομικές τιμές που συμβαδίζουν με τα δεδομένα της εποχής.

 

 

 

 

 
 
 
 


Εξυπηρετούμε άμεσα
το Ηράκλειο, τις γύρω περιοχές όπως τα Μάλια, την Χερσόνησο το Λασίθι αλλά και το Ρέθυμνο καθημερινά και ολόκληρο το 24ωρο.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
24ωρη Εξυπηρέτηση – Αποφράξεις – Καθαρισμός - Συντηρήσεις Ηράκλειο ΚρήτηςΗ εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΣ θέτει πάντα ώς πρώτο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και την επίλυση της βλάβης με τον πιο γρήγορο αλλά και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είμαστε πάντα ειλικρινείς απέναντι στους πελάτες μας και πριν προβούμε σε οποιαδήποτε εργασία τους ενημερώνουμε πλήρως για το πρόβλημα αλλά και για το ένα ή περισσότερα πλάνα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να καλύψουμε πλήρως την κάθε σας ανάγκη. 

Όλη αυτή η ξεκάθαρη αλλά και ειλικρινή μας στάση απέναντι σας μας ανταποδίδεται με την εμπιστοσύνη σας καθημερινά και σας ευχαριστούμε για αυτό. Η εταιρεία αποφράξεων ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα συνεχίσει την ανάπτυξη της επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη του προσωπικού της αλλά και στον εκσυγχρονισμό των οχημάτων και εργαλείων της ώστε να παρέχει στους πελάτες κορυφαία πακέτα υπηρεσιών.

 

 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑγια να ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις υπηρεσίες μας ή για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη απόφραξης καθημερινά και ολόκληρο το 24ωρο.